Производители
 
Количка
0 продукта
 

Защита на личните данни

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Този уебсайт се управлява от „ET  Димо Петков - Джими. Целта на настоящата политика е да бъдете информирани какви лични данни бихме събрали за вас, с каква цел, срок и какви са вашите права.

1.       Каква информация събираме

Възможно е да събираме лични данни за вас, когато използвате Сайта ни или изберете нашите услуги. В повечето случаи самите вие ни предоставяте тази информация, избирайки и съгласявайки се да ни изпратите информация за себе си, а в други случаи ние изискваме личните ви данни, за да спазим законово задължение, за сключване на договор или защитим наш законен или Ваш жизненоважен интерес. В зависимост от услугите, които ползвате, може да събираме и обработваме следната информация за вас:

Име, фамилия, телефонен номер за контакт, електронен адрес

2.       Как използваме и споделяме информацията ви

Ние обработваме личните данни, които събираме с цел:

По отношение на услугите в Сайта: отговаряме на ваши запитвания или друга кореспонденция, подготвяне на товарителница за изпращане на избрания артикул.

www.avtomoto-djimi.com използва трети страни за подпомагане на определени дейности или при изпълнение на законово задължение, а именно: външни консултации със специалисти, НАП, НОИ,  счетоводни кантори, хостинг и поддръжка на уебсайта и комуникации. В някои случаи тези трети страни в тази сфера на работа могат да получат вашите данни. www.avtomoto-djimi.com обаче винаги ще контролира и ще подсигури най-висока сигурност на данните ви. 

Предоставянето на лични данни в някои случаи е задължително, за да спазим наши законови изисквания и непредоставянето на личните данни би могло да доведе до отказ от предоставяне на услугата ни.

3.       Употреба на бисквитки на Сайта

www.avtomoto-djimi.com не събира или обработва лични данни чрез функционалните бисквитки, използвани от Компанията.

 

4.       Докога съхраняваме информацията ви

Ние съхраняваме цялата информация, която сме събрали за вас, до срока на предоставяната услуга или в предвидените срокове в действащото законодателство.

5.       Сигурност

www.avtomoto-djimi.com взема мерки за защита на личните ви данни от случайна загуба и нерегламентиран достъп, употреба, промяна или оповестяване. Налице са политики и процедури, предназначени да предпазят информацията от загуба, злоупотреба и неправомерно разкриване. Освен това вземаме допълнителни мерки за информационна сигурност, включително контрол на достъпа, строга физическа защита и надеждни практики за събиране, съхранение и обработка на информацията.

6.       Достъп, корекции и оттегляне

По всяко време можете да поискате от www.avtomoto-djimi.com да ви предостави информация за личните данни, които са събрани и съхранява за вас. Можете също така да изискате www.avtomoto-djimi.com да коригира, изтрие или актуализира такива лични данни.

Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за събиране, съхраняване и използване на Вашите лични данни спрямо www.avtomoto-djimi.com

Информираме ви, че по настоящото законодателство имате право и на жалба за начина, по който се обработват данните ви до надзорния орган Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или www.cpdp.bg.

Част от правата ви като изтриване на данните или възразаване срещу обработването, могат да бъдат ограничени от действащото законодателство.

7.       Промени в настоящата Политика за защита на личните данни

Тази процедура за защита на лична информация може да бъде променяна във времето. Такива промени ще влязат в сила незабавно след тяхното оповестяване. Редовното преглеждане на тази страница ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как и за какви цели www.avtomoto-djimi.com я използва и при какви обстоятелства (ако настъпят такива) ще я споделяме с други страни.

 

Ако имате въпроси по отношение защитата на данните, можете да се обърнете към:

Имейл: avtomotodjimi@abv.bg

Тел: 0416/ 962 76; 0888 444 770